Constatare GRATUITA!

TELEFON: 0721 323 503

Deratizare Bucuresti – Servicii de top, tarife personalizate

CONSTATARE GRATUITA

Pentru a va oferi un pret corect al lucrarii, constatarea lucrarii este gratuita.

EXPERIENTA

Echipa noastra de profesionisti are o vasta experienta acumulata in cei 10 ani.

GARANTIE

Multumirea dvs este scopul nostru, de aceea va oferim garantie la lucrarile efectuate.

TEHNOLOGIE

Pentru a face lucrari de calitate, utilizam intotdeauna cea mai noua tehnologie.

TARIFE

Tarifele sunt personalizate, acestea se calculeaza pentru fiecare lucrare in parte.

PROMPTITUDINE

Raspundem cu promptitudine fiecarui apel si il tratam cu cea mai mare seriozitate.

Ce inseamna deratizarea?

Deratizarea este actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea lor sub control. Cele mai eficiente mijloace de combatare a rozatoarelor sunt cele chimice si cele cu capcane UV cu placi adezive cu feromoni.

Pentru combatarea daunatorilor sub forma chimica se folosesc statii de intoxicare din plastic, carton sau metal. Acestea sunt populate cu raticide sau rodenticide si vor fi monitorizate. Acestea se gasesc sub forma de:

– baton fabricat cu o tehnologie speciala fiind o momeala raticida impregnata cu parafina;

– pasta confectionata din hartie speciala, biodegradabila, spuma fiind aplicata in zonele de acces a rozatoarelor vizate, gura de acces fiind acoperita cu spuma.

Raticidele si rodenticidele sunt avizate de Ministerul Sanatatii Comisia Nationala pentru produse biocide si fac parte din grupa a treia de toxicitate.

Autorizatii

 • Autorizatie Primaria Capitalei
 • Autorizatie Sanitar Veterinara
 • Autorizatie Directia de Sanatate Publica
 • Autorizatie de Mediu
 • Autorizatie D.G.P.M.B.
 • ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015

 

Deratizare Bucuresti

Este destul de greu sa descriem cat de socati pot fi oamenii atunci cand vad un sobolan sau un soarece in casa lor. Sobolanii sunt murdari, distructivi si pot duce la foarte multe boli. Cincizeci de mii de oameni in fiecare an sunt muscati de sobolani. Pe langa acest lucru, sobolanii distrug culturile si proprietatile. Atunci cand apar in casa dvs, este foarte greu sa ramaneni calmi. Din fericire, puteti apela intotdeauna la servicii de deratizare bucuresti pentru a controla acest fenomen.

Cautati semne ale activitatii sobolanilor

Chiar daca sobolanii pot cantari pana la cateva sute de grame, nu intotdeauna ii puteti vedea. Majoritatea persoanelor descopera sobolanii atunci cand vad semne ale prezentei lor. De exemplu, cautati excremente in apropierea surselor de hrana. De asemenea, sobolanii urmaresc aceleasi trasee pe care merg de obicei, asadar lasa urme de grasime pe marginea de jos a peretilor. Un alt factor care arata prezenta sobolanilor, reprezinta urmele de dinti pe anumite obiecte din casa, sobolanii au nevoie sa isi ascuta dintii permanent. Sobolanii stau foarte aproape de cuibul lor, fie ca este in casa sau in curte, insa indiferent de situatie serviciile de deratizare Bucuresti sunt eficiente.

Separati sobolanii de sursele lor de alimente

Sobolanii pot manca aproape orice, insa spre deosebire de soareci, acestia nu necesita o cantitate mare de mancare. Pentru a preveni eventualele probleme viitoare legate de sobolani, fiti atenti la modul in care depozitati alimentele si resturile. Pastrati intotdeauna alimentele in recipiente sigilate si curatati orice scurgeri sau resturi. Deoarece sobolanii au nevoie de o sursa de apa fiabila, asigurati-va ca nu aveti scurgeri de la tevi si robinete, atat in casa cat si in curte. Orice fel de seminte aveti, indiferent ca sunt seminte pentru gazon sau pentru hrana pasarilor, asigurati-va ca sunt foarte bine pastrate. Si daca aveti un caine, nu lasati hrana acestuia la cheremul sobolanilor. Toate acestea pot duce la aparitia sobolanilor si la o mai grea extinctie prin intermediul serviciilor de deratizare Bucuresti.

Acoperiti gaurile de intrare/iesire

Spre deosebire de soareci, sobolanii au nevoie de multa apa, astfel incat acestia au nevoie sa iasa din casa. De aceea este important sa acoperiti orice fel de gauri prin care pot intra sau iesi din casa.

Folositi obiceiurile de hranire a sobolanilor impotriva lor

Sobolanii sunt foarte atenti la alimentele noi. S-ar putea sa muste foarte putin din ceva nou aparut si apoi sa astepte sa vada daca li se intampla ceva rau. Daca vor accepta mancare noua, vor manca din ea pana vor fi plini, iar alti sobolani vor urma exemplul. De aceea o momeala eficienta pentru deratizare Bucuresti va necesita cateva zile pentru a isi face efectul – daca i-ar ucide imediat, ceilalti sobolani le va evita. Mentineti o cantitate de momeala proaspata timp de cel putin 10 zile pana cand nu vor mai exista semne de activitate a sobolanilor.

Capcane sau momeli, ce functioneaza cel mai bine pentru deratizarea sobolanilor in Bucuresti?

Capcanele sau momelilor pot fi folosite singure sau impreuna ca parte a unui sistem de control al rozatoarelor mai complex. Metoda pe care o alegeti pentru a controla problema sobolanilor depinde de preferintele dvs. Diferenta intre cele doua metode este ca o capcana va tine efectiv sobolanul captiv, iar daca il otraviti cu momeala va trebui sa cautati ceva timp pana il gasiti. Tipurile de capcane include capcane cu lipici, capcane mecanie sau capcane cu elibearare.

In timp ce momeala se afla intr-un loc, sobolanul nu va muri tot acolo. Rozatoarele mananca momeala pentru deratizare Bucuresti si apoi vor muri in 1-2 zile in cuibul lor. Statiile de momeala vin in diferite niveluri de rezistenta si se pot reincarca periodic pentru o eficienta sporita.

Mentinerea unei case fara sobolani

Sobolanii vin in casa pentru a cauta mancare, apa si adapost. Atata timp cat ii lipsiti de aceste elemente nici nu o sa mai fie nevoie sa apelati la servicii de la deratizare Bucuresti.

Cum puteti gasi sobolanii?

Primul pas in eliminarea sobolanilor din casa dvs, nu este contactarea unei firme de deratizare Bucuresti ci gasirea locului in care ei traiesc. Deoarece sunt animale nocturne, sobolanii sunt foarte greu de vazut in timpul zilei. Insa, este usor sa gasiti semne ale prezentei lor.

Semne ale prezentei sobolanilor pot fi:

 1. sobolanii vii sau morti
 2. ingrasaminte in special in jurul alimentelor umane sau a animalelor de companie
 3. zgomote in intuneric
 4. cuiburi sau materiale pentru acestea in locuri ascunse
 5. dovezi ca unele cabluri sau elemente din lemn au fost roase
 6. murdarie specifica sobolanilor de-a lungul peretilor

Capcane pentru sobolani

Capcanele pot fi o modalitate usoara si ieftina de a scapa de sobolani fara a apela din prima la serviciile unor specialisti in probleme de deratizare Bucuresti. Pretul lor nu este foarte mare si pot fi folosite pentru perioade mai lungi de timp. Dar, toate capcanele trebuie sa fie inspectate in mod regulat deoarece un sobolan mort sau pe moarte poate fi el insusi o momeala care poate atrage insecte secundare. Aveti intotdeauna grija sa pastrati la distanta capcanele departe de copii sau animale de companie, nu ati vrea sa le declanseze din greseala.

Capcanele vii

Acestea se folosesc de tendinta naturala a rozatoarelor de a investiga si de a se rasuci in gauri. In aceste capcane, rozatoarele pot intra, dar nu pot iesi. Aceasta este adesea printr-un mecanism de lichidare declansat prin atingere. Cand rozatoarele intra in gaura, mecanismul il fixeaza pe cealalta parte a capcanei unde este capturat. Aceste capcane trebuie inspectate si golite in mod regulat pentru o deratizare Bucuresti eficienta. In plus, odata capturate, rozatoarele trebuie sa fie ucise sau eliberate.

Capcanele cu momeala

Mancarea uscata pentru animale poate fi o momeala foarte atractiva pentru sobolani, asadar fructele uscate, nucile si carnea uscata cum ar fi sunca sunt foarte apreciate. Acestea pot fi atasate la capcana cu fir, sarma sau chiar adeziv. Pentru sobolani, momelile moi, cum ar fi untul de arahide sau branza, nu sunt intotdeauna eficiente, deoarece sobolanul le poate scoate din capcana fara a o declansa.

Orice solutie ati alege, este indicat sa apelati la serviciile unor profesionisti in deratizare Bucuresti pentru ca numai in acest fel veti avea siguranta ca scapati de aceste vietati. O firma specializata stie cel mai bine ce solutie sa aleaga si va pot oferi cea mai ieftina varianta.

 

Trimite un mesaj prin WhatsApp