Constatare GRATUITA!

TELEFON: 0721 323 503

Asociatii de proprietari

CONSTATARE GRATUITA

Pentru a va oferi un pret corect al lucrarii, constatarea lucrarii este gratuita.

EXPERIENTA

Echipa noastra de profesionisti are o vasta experienta acumulata in cei 10 ani.

GARANTIE

Multumirea dvs este scopul nostru, de aceea va oferim garantie la lucrarile efectuate.

TEHNOLOGIE

Pentru a face lucrari de calitate, utilizam intotdeauna cea mai noua tehnologie.

TARIFE

Tarifele sunt personalizate, acestea se calculeaza pentru fiecare lucrare in parte.

PROMPTITUDINE

Raspundem cu promptitudine fiecarui apel si il tratam cu cea mai mare seriozitate.

Servicii dedicate asociatilor de proprietari

Asociatiile de proprietari, prin presedintii lor, trebuie sa se straduiasca sa asigure un spatiu comun curat. Pentru a preintampina aparitia unor focare de infectie in spatiile comune, in special in subsol, acestea trebuie sa faca preventiv dezinsectia si deratizarea in blocuri.

Asociatiilor li se recomanda sa faca deratizare in spatiile comune la intervale de maximum sase luni, iar dezinsectia, trimestrial. Este singurul mod de a scapa de gandacii din blocuri, de tantari, de capusele din spatiul verde de langa condominiu, de purici, dar si de rozatoare. „Asociatiile de locatari au obligatia de a asigura combaterea si stingerea focarelor de artropode si rozatoare vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort din gospodaria proprie sau din spatiile pe care le detin“, se arata in art.82 din Ordinul Nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei. La articolul 50 lit. b) sunt prevazute si termenele: „Dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de trei luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum sase luni. intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor“.

„Perioada optima pentru deratizare Bucuresti este sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie, pentru ca atunci incepe perioada de inmultire a rozatoarelor. Mare atentie la blocurile anvelopate si care sunt in cartierele inconjurate de mult spatiu verde. Aici rozatoarele patrund printre zidarie si polistiren daca acesta nu este bine prins. Dezinsectia se face de trei, patru ori pe an, mai ales in zonele unde este vegetatie multa sau zone cu apa”.

Autorizatii

  • Autorizatie Primaria Capitalei
  • Autorizatie Sanitar Veterinara
  • Autorizatie Directia de Sanatate Publica
  • Autorizatie de Mediu
  • Autorizatie D.G.P.M.B.
  • ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015
Trimite un mesaj prin WhatsApp